• Achteraf of in termijnen betalen
  • Uit voorraad geleverd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-
  • 100% Rijklaar service
  • 14 Dagen bedenktijd
 
Fietsuniek.nl levert fietsservice aan huis waar en wanneer je wilt

Dé online fietsenwinkel en fietsenmaker aan huis in 1

Fietsuniek.nl is dé online fietsenwinkel én fietsenmaker aan huis in 1. Dat betekent online shoppen en onbeperkt gemak van persoonlijke fietsservice waar en wanneer het voor jou uitkomt. Dat is ook onze missie. Een fiets kopen én gebruiken willen we makkelijker, zekerder en zorgelozer maken. Daarom werken we bij Fietsuniek.nl met uitgebreide bezorgservice en kun je kiezen voor extra servicepakketten, zodat het gebruik van de fiets of E-Bike geheel aan jouw wensen voldoet.

 

Lees hier alles over hoe we werken en ons complete aanbod van fietsservices.

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Hoe het werkt

Bij Fietsuniek.nl bestel je je fiets gemakkelijk online en krijg je je fiets thuisbezorgd door een echte fietsenmaker. Dat betekent dat je dus niet naar de fietsenmaker hoeft om te wachten totdat je fiets klaar is. De fietsenmaker komt naar jou toe wanneer het voor jou uitkomt. Hoe dat precies werkt lees je hier.

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. In 3 stappen je fiets in huis.

Montage- en bezorgservice

Zodra je bestelling van je nieuwe fiets bij Fietsuniek.nl definitief is, gaan wij direct aan de slag om jouw nieuwe fiets of e-bike zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Niet in een doos, maar veilig en volledig rijklaar, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aankoop. Dit doen we in samenwerking met de fietsenmakers van FietsNED. Zij dragen zorg voor de volledige montage en levering van jouw fiets.

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Montage- en bezorgservice.

Pakketdeals

Bij Fietsuniek.nl zijn we overtuigd dat een succesvolle levering van fietsen meer is dan alleen een betrouwbare fiets. Montage, onderhoud en beheer spelen een cruciale rol en zorgen ervoor dat je uiteindelijk lang(er) plezier kunt hebben van je fiets. Daarom hebben we met zorg pakketdeals samengesteld waarmee je zelf eenvoudig en tegen een scherpe prijs je ideale servicepakket kunt kiezen. Lees verder.

 

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Fietsuniek Pakketdeals

24/7 Pechhulp onderweg

Weet je ook geen raad met een kapotte ketting of een lekke band? Pech met je fiets komt altijd op het verkeerde moment. Daarom biedt Fietsuniek.nl een pechhulp abonnement als onderdeel van de pakketdeals. Daarmee kan je bij pech 24 uur per dag, 7 dagen in de week rekenen op de hulp van onze mobiele fietsenmakers. Kan je fiets niet ter plaatse gerepareerd worden? Dan zorgt de monteur dat jij en jouw fiets (en eventuele medereizigers) alsnog op de bestemming naar keuze komen. Dat is pas echt zorgeloos fietsen!

 

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Pechhulp onderweg.

Fietsservice on Demand

Vanaf het moment dat je een fiets bij Fietsuniek.nl hebt gekocht ben je gegarandeerd van de beste service aan huis en onderweg. Geen gedoe meer. Onze mobiele fietsenmakers van FietsNED komen gewoon naar jou toe waar en wanneer je ze nodig hebt. Of het nu voor onderhoud, reparatie, pechhulp of advies is, ze helpen je graag. En het is heel eenvoudig. Lees hier hoe het precies werkt.

 

 

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Fietsservice on demand.