• Achteraf of in termijnen betalen
  • Uit voorraad geleverd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-
  • 100% Rijklaar service
  • 14 Dagen bedenktijd
 
Fietsuniek Pakketdeals. De beste service deals tegen een scherpe prijs.

Zorgeloos onderweg met Fietsuniek Pakketdeals

Bij Fietsuniek.nl begint een betrouwbare fiets met duurzame, robuuste constructies en kwalitatieve materialen. Maar wij zijn ook overtuigd dat een succesvolle levering van fietsen meer is dan alleen een betrouwbare fiets. Montage, onderhoud en beheer spelen een cruciale rol en zorgen ervoor dat je uiteindelijk lang(er) plezier kunt hebben van je fiets. Daarom hebben we met zorg 3 pakketdeals samengesteld. Je kunt jouw favoriete pakketdeal eenvoudig en tegen een scherpe prijs toevoegen bij de bestelling van je nieuwe fiets in het winkelmandje.

 

Het voordeel van Fietsuniek Pakketdeals

De basis van al onze pakketten zijn veiligheid en gemak. Welke fiets je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je nieuwe fiets altijd deskundig wordt afgemonteerd en persoonlijk bij je thuis wordt afgeleverd. Aan jou de keuze of je ook alvast extra fietsservices wilt regelen. Vind je het fijn als wij alvast het onderhoud inplannen en jouw verzekeren van pechhulp onderweg zodat je altijd op de plaats van bestemming aankomt? Of regel je het liever zelf? Welk pakket je ook kiest, al onze pakketten zijn scherp geprijsd én onze mobiele fietsenmakers van FietsNED staan zo en zo altijd voor je klaar waar en wanneer je ze nodig hebt.

 

Fietsuniek Pakketdeals E-Bikes. De beste servicedeal tegen een scherpe prijs.
Fietsuniek Pakketdeals Fietsen. De beste servicedeal tegen een scherpe prijs.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar info@fietsuniek.nl. We streven ernaar je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.