Betalen

 

Hoe kan ik betalen?

Betalingen kunnen direct worden gedaan, achteraf of in termijnen. We bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

 

iDEAL

Met iDEAL kun je makkelijk en veilig je online aankopen betalen via jouw eigen bank. De volgende banken hebben zich aangesloten bij iDEAL:

 • ABN AMRO
 • Adyen
 • Bank Nederlandse Gemeenten
 • BNP Paribas
 • Buckaroo
 • Deutsche Bank
 • ING
 • NWB Bank
 • PAY.
 • PPRO Financial Limited
 • Rabobank
 • Smart2Pay Global Services
 • de Volksbank

 

In3 gespreid betalen

Betalen in 3 termijnen. 0% Rente, geen BKR

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Riverty Achteraf Betalen (voorheen AfterPay)

Shop nu, betaal later. Met Riverty kan je heel eenvoudig je bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren en later betalen. Je krijgt van Riverty 14 dagen om je betaling te voldoen nadat de bestelling is geplaatst.

Bij het gebruik maken van Riverty verwerkt Riverty je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te kunnen ronden. De limiet van een Riverty betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet, de hoogte hiervan wordt bepaald door Riverty. Bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van Riverty is dit op basis van hun betaalgedrag. Heb je vragen over de voorwaarden en het privacy beleid van Riverty? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Creditcard

Met creditcard kun je je online aankopen doen op krediet en betaal je later, meestal aan het einde of het begin van de maand. De volgende creditcardmerken worden ondersteund: Visa en Mastercard. Zodra je creditcard organisatie de betaling heeft goedgekeurd, gaan we direct aan de slag om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen.

 

PayPal

Met PayPal kun je makkelijk en veilig je online aankopen doen, zonder dat je persoonlijke of financiële gegevens deelt wanneer een betaling wordt verricht. Voordat je een aankoop kunt doen met PayPal dien je eerst een PayPal rekening te openen.

 

Aankoopbescherming via Creditcard en PayPal

Graag willen we erop wijzen dat je via PayPal en Creditcard ook aankoopbescherming hebt. Dat betekent dat als je een product dat met PayPal of Creditcard is betaald niet hebt ontvangen, dat zij ervoor zorgen dat je jouw geld terug krijgt. Daarnaast zijn aankopen die met Creditcard of PayPal worden gedaan vaak verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging. 

 

Apple Pay

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple en biedt je de mogelijkheid eenvoudig en veilig je online aankoop te betalen met de Apple device die je elke dag al gebruikt. Let op: deze betaaloptie is alleen zichtbaar voor iPhone, iPad, Mac en Apple Watch-gebruikers die online shoppen via safari, de standaardbrowser van Apple.

 

Bancontact

Bancontact is een bank betaalmethode uit en voor Belgie waarmee je makkelijk en veilig je online aankopen kunt betalen via jouw eigen bank.

 

Hoe kan ik zien dat ik de order succesvol geplaatst heb?

Zodra de order is afgerond ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mail adres.

 

Zijn de prijzen inclusief btw?

Ja, alle prijzen in onze webshop zijn inclusief btw.