Kinderzitje

1-9/68 resultaten

Filteren
Prijs

1-9/68 resultaten

Kinderzitje In alle soorten en maten

Vanaf nu kunt u ook voor kinderzitjes bij FietsUniek terecht. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende kinderzitjes voor zowel op de voorzijde als de achterzijde van uw fiets. Al onze kinderzitjes zijn uitgebreid getest en goedgekeurd door het TUV. Dus veiligheid is gegarandeerd. De kinderzitjes zijn beschikbaar in alle soorten, maten en kleuren. Er zal dus altijd wel een geschikt kinderzitje voor jou beschikbaar zijn.

Kinderzitje veilig en comfortabel

Vanaf nu verkrijgbaar bij FietsUniek, comfortabele en veilige kinderzitjes voor op de fiets. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kinderzitjes die zowel op het stuur als op de bagagedrager kunnen worden bevestigd. Onze kinderzitjes worden uitgebreid getest, dus de veiligheid is gegarandeerd. Je kunt dus met alle vertrouwen een kinderzitje bij FietsUniek bestellen. Je hebt al een veilig kinderzitje voor nog geen 50 euro!

Bobike kinderzitje Beste Getest & Beste Koop

Wil je er zeker van zijn dat je een veilig kinderzitje koopt, maar er niet te veel voor betaald? Dan ben je bij FietsUniek aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de kinderzitjes van Bobike Mini Exclusive. Deze kinderzitjes zijn door de Consumentenbond als beste getest en als beste koop benoemd! Deze kinderzitjes kosten nog geen 70 euro en zijn dus super veilig en comfortabel. Kijk snel in het overzicht voor ons complete aanbod aan Bobike kinderzitjes.