Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Hoe werkt het?

Thuisbezorgd door een echte fietsenmaker

Bij Fietsuniek.nl kun je je favoriete fiets gemakkelijk en snel bestellen en laten bezorgen op jouw adres door een echte fietsenmaker. Dat betekent dat je niet naar de fietsenmaker hoeft om je nieuwe fiets op te halen of om je fiets persoonlijk op maat af te stellen. Dat doen onze fietsenmakers gewoon bij je voor de deur waar en wanneer je maar wilt.   

 

Hoe het precies werkt?

Online je fiets bestellen bij Fietsuniek.nl is heel simpel. In 3 stappen heb je je fiets in huis en kan je direct genieten van je eerste rit!

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. In 3 stappen je fiets in huis.

1. Bestel eenvoudig online

Kies je favoriete fiets die bij je past. Voeg in het winkelmandje de pakketdeal met de fietsservice naar keuze toe (vanaf €0,-).

 

 

2. Onze monteurs gaan direct aan de slag

De fietsenmaker uit jouw regio draagt zorg voor de volledige montage van jouw fiets en neemt contact met je op om een aflevermoment in te plannen.

 

3. Fiets & Geniet!

Je fiets wordt persoonlijk door de fietsenmaker bezorgd en is direct klaar voor gebruik.

 

Jouw eigen fietsenmaker aan huis

Onze mobiele fietsenmakers van FietsNED bieden een compleet pakket aan fietsservices. Als jij behoefte hebt aan fietsservice, dan komen ze op een moment dat het voor jou uitkomt naar je toe met hun mobiele werkplaats. Die is uitgerust met de modernste gereedschappen en meetapparatuur. Daarmee verlenen ze alle type fietsservices bij jou voor de deur, waar en wanneer je maar wilt. De fietsservices van FietsNED kun je als onderdeel van onze Fietsuniek Pakketdeals aankopen, maar zijn ook on Demand te verkrijgen.

 

Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. Boek meteen je fietsservice tegen een scherpe prijs.
Fiets online bestellen bij Fietsuniek.nl. De beste fietsservice op locatie waar en wanneer je wilt