category-image

Moederfiets

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moederfietsen

Zodra je kindje zelfstandig kan zitten is een moederfiets een geweldig vervoermiddel om er samen op uit te trekken. Het is een fiets die speciaal gemaakt is om kinderen mee te vervoeren. Een moederfiets heeft vaak meer ruimte om een fietsstoeltje te bevestigen, het heeft een lagere instap dan een “gewone” fiets en is vaak een stuk steviger dan een damesfiets.

 

Moederfiets, mamafiets of familiefiets?

Koop je nu een moederfiets, mamafiets of familiefiets? Het is in ieder geval een fiets die speciaal ontworpen is om met kinderen op pad te gaan. Naar de opvang, naar school, een boodschap doen of gewoon heerlijk uitwaaien. Met een moederfiets zorg je als mama, papa, oma of opa voor extra comfort en veiligheid voor jezelf, maar vooral ook voor je kindje.

 

Wat zijn de eigenschappen van een moederfiets?

Moederfietsen hebben een aantal belangrijke kenmerken waardoor ze heel goed geschikt zijn om met kinderen op pad te gaan. Een goede moederfiets heeft over het algemeen:

  • Een lage instap om sneller en makkelijker op en af te stappen van je fiets.
  • Extra ruimte tussen het zadel en het stuur, waardoor je meer ruimte hebt voor een kinderzitje aan het stuur.
  • Een breder stuur waardoor je meer ruimte hebt voor het kinderzitje en meer controle hebt over het stuur.
  • Een dubbele standaard, zodat je fiets steviger staat en je eenvoudiger je kindje in het fietsstoeltje kan zetten.
  • Een stuurslot, zodat je stuur niet meer draait wanneer je je kindje nog uit het fietsstoeltje moet halen.
  • Een sterke en soms ook langere bagagedrager, zodat je ook een fietszitje achterop je fiets kunt monteren.

  

Een elektrische moederfiets kopen bij Fietsuniek.nl

Ben je op zoek naar een goede moederfiets? Bij Fietsuniek.nl vind je een grote collectie moederfietsen tegen een scherpe prijs. Je besteld jouw favoriete fiets gemakkelijk online en een echte fietsenmaker uit je regio maakt de fiets volledig rijklaar en bezorgt de fiets thuis wanneer het jou uitkomt. Tijdens het bezorgen neemt de fietsenmaker zijn mobiele werkplaats mee, zodat hij de fiets persoonlijk op maat af kan stellen. Je nieuwe fiets is dus direct veilig en klaar voor je eerste avontuur met je kindje op de fiets.