Fietsuniek.nl pakketdeals

Wij vinden het belangrijk dat je happy wordt en blijft met je fiets zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Daarom kun je bij ons profiteren van pakketvoordeel. Dit houdt in dat je onze uitgebreide bezorgservice kunt uitbreiden met extra services en zekerheden. Lees hier meer over onze services.

 

Persoonlijke fietsservice door heel Nederland, waar en wanneer het jou uitkomt

Wij zijn overtuigd dat een succesvolle levering van fietsen meer is dan alleen een betrouwbare, goed afgemonteerde fiets. Onderhoud en beheer spelen een cruciale rol en zorgen ervoor dat je uiteindelijk lang(er) plezier kunt hebben van je fiets. Maar op je vrije dag zit je eigenlijk niet te wachten om je fiets weg te brengen voor onderhoud. En soms ben je net te laat en staat je fiets al stil voordat je de afspraak met de fietsenmaker überhaupt kon maken. Dat herkennen wij maar al te goed…!

Daarom biedt Fietsuniek.nl jou deskundige en complete fietsservice. Door heel Nederland staan onze mobiele servicewagens klaar om naar je toe te komen en jouw fiets te voorzien van onderhoud of reparaties, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.  

 

Welke pakketdeal past bij jou?

 

Goede Basis

Welke fiets je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je nieuwe fiets altijd deskundig wordt afgemonteerd en persoonlijk bij je thuis wordt afgeleverd. Niet alleen heerlijk comfortabel, maar vooral ook veilig. En wist je dat je door een klein montage foutje al je aanspraak op garantie kan verliezen? Daarom bij ons dus geen fietsenverkoop in een doos.

 

Servicepakket 2 jaar

Hoe makkelijk is het om werk of school te combineren met onderhoud of reparaties aan je fiets? Heel makkelijk! Want met het servicepakket herinneren wij jou wanneer je fiets toe is aan preventief onderhoud. Vertel ons waar en wanneer het jou uitkomt en wij komen met onze mobiele servicewagen naar je toe. Ook met pech onderweg komen onze gecertificeerde monteurs naar je toe om je fiets op locatie te repareren of brengen ze je naar de gewenste locatie. Nooit meer slepen met je fiets naar de fietsenmaker dus. Je kunt gewoon lekker thuis blijven, werken of sporten terwijl je fiets weer perfect in orde wordt gemaakt.

 

Zekerheidspakket 3 jaar

36 Maanden totaal ONTZORGD

Met dit Zekerheidspakket bieden we je gegarandeerd de meest complete service om echt onbeperkt onbezorgd te genieten van je fiets. Heel simpel heb je 3 jaar lang garantie op alles. Dus werkelijk geen onvoorziene kosten aan onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp of nieuwe onderdelen, zoals een accu. Geweldig All-In, Heerlijk VIP.

 

 Fietsuniek.nl pakketdeals prijzen