Michael Blast

Michael Blast

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cadeau actie: Gratis eerste servicebeurt

Bij aankoop van een Michael Blast e-bike ontvang je nu naast onze uitgebreide montage- en thuisbezorgservice ook de eerste servicebeurt cadeau. De servicebeurt is niet alleen belangrijk voor behoud van fabrieksgarantie. Het geeft je ook zekerheid dat je veilig kan blijven fietsen en dat wij de kwaliteit van de e-bike en verschillende onderdelen kunnen garanderen.  

 

De servicebeurt wordt uitgevoerd door onze partner FietsNED 4-6 maanden na aanschaf van de fiets. Geen gedoe, want of je nu thuis bent of op je werk (of op het terras met je nieuwe Michael Blast), FietsNED komt naar jou toe waar en wanneer het uitkomt. Ze nemen hun mobiele werkplaats dus gewoon mee.

 

De #1 vintage E-Bike

De ideale e-bike voor de avonturier, dagelijkse commuter, city slicker, school runner en iedere andere cruiser die van vintage houdt.

 

Exclusief assortiment bij Fietsuniek.nl

Van Cafe Cruiser tot Beach Cruiser, voor dames en heren. Door hun geweldige vintage look en het gebruik van de huidige moderne techniek wordt cruisen stijlvol èn comfortabel. De elektrische Blast bikes zijn voorzien van een krachtige Bafang motor en hoge accucapaciteit. Het designer zadel en handgrepen en de vintage Led-koplamp maken de look helemaal compleet.

 

Over Michael Blast

De Michael Blast Brand evolueerde doordat een groep vrienden uit verre delen van de wereld hun krachten bundelden om een werkelijk uniek en betaalbaar assortiment vintage geïnspireerde elektrische fietsen te creëren. Ze willen de grenzen verleggen en verder gaan dan stereotype retro/vintage stijlen en echt een divers assortiment van hoogwaardige producten presenteren die er funky en fris uitzien en de coole, vrije geest van hun klanten visualiseren.

Het eindresultaat van de #Lifestyle reeks is werkelijk verbluffend. In het design is duidelijk te zien dat naast de kennis dat retro, vintage, cool en hipster over de hele wereld op veel verschillende manieren worden geïnterpreteerd, ook echt is gedacht over de eindklant en hun unieke persoonlijkheid tijdens het rijden.

 

“Creating rides that inspire you…. YOUR #lifestyle OUR #passion” – Michael Blast

  

Logo Michael Blast