• Achteraf of in termijnen betalen
 • Uit voorraad geleverd
 • Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-
 • 100% Rijklaar service
 • 14 Dagen bedenktijd
 

Fietsplan

 

Nationale Fiets Projecten (NFP)

Fietsuniek.nl is verbonden aan de Nationale Fiets Projecten (NFP). Dat betekent dat je, als jouw werkgever aangesloten is bij de Nationale Fiets Projecten, je met veel voordeel een nieuwe fiets kunt aanschaffen. 

 

Hoe werkt een fietsplan?

Heeft jouw werkgever een fietsplan? Dan kun je heel makkelijk profiteren van maximaal fiscaal voordeel bij de aanschaf van jouw nieuwe fiets:  

 1. Selecteer je fiets naar keuze en plaats deze in het winkelmandje
 2. Kies het servicepakket die bij jou past voor een scherpe prijs
 3. Reken je bestelling gemakkelijk af met de betaalmethode van jouw voorkeur
 4. Lever de factuur in bij je werkgever
 5. Wij gaan direct aan de slag om de fiets zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen

 

Tip je werkgever over de voordelen van het Fietsplan

Is je werkgever nog geen klant van Nationale Fiets Projecten? Of weet je niet zeker of jouw werkgever mee doet aan het Nationale Fietsplan? Het meest handige is om contact op te nemen de afdeling HR of Personeelszaken en te vragen of er misschien al interessante extra’s met belastingvoordeel worden aangeboden. Zo niet, maak dan jouw werkgever attent op het Nationale Fietsplan. Opgeven voor het fietsplan kan ook. Dan zal de Nationale Fiets Projecten jouw werkgever vrijblijvend informeren over de vele (financiële) voordelen.

 

Fietsservice gegarandeerd

Bij Fietsuniek.nl koop je niet alleen een fiets, maar ook de beste service. Een must-have om met plezier op de fiets van en naar je werkt te gaan! Ten eerste wordt je nieuwe fiets altijd vakkundig afgemonteerd en thuisbezorgd door een fietsenmaker uit jouw regio. Daarnaast zorgen onze mobiele fietsenmakers ook dat jouw fiets blijft rijden. Voor onderhoud of reparaties komen ze langs op je werk of bij je thuis. Bij pech onderweg zorgen ze dat je altijd alsnog snel op de plaats van bestemming komt. Onze fietsservices zijn beschikbaar on demand wanneer je ze nodig hebt. Wil je het liever vooraf regelen, dan bieden we ook aanvullende servicepakketten, zoals:

 • Goede Basis Zorgeloos 1 jaar
 • Goede Basis Zorgeloos 2 jaar

 

Wil je graag 3 jaar volledig ontzorgd zijn dus ook geen kosten hebben aan bijvoorbeeld reparaties en vervanging van onderdelen buiten garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@fietsuniek.nl. We informeren je graag over de mogelijkheden.

                 

 

 

Aanbevolen voor jou: