• Achteraf of in termijnen betalen
  • Uit voorraad geleverd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €40,-
  • 100% Rijklaar service
  • 14 Dagen bedenktijd
Huyser EPIC service-upgrade bij Fietsuniek.nl. Gratis service-upgrade naar 24 maanden Zorgeloos Onderweg.

EPIC service-upgrade bij een Huyser E-Bike

Gratis service-upgrade naar 24 maanden Zorgeloos Onderweg.

1ste Servicebeurt op locatie, 24 maanden pechhulp en 1ste onderhoudsbeurt op locatie. Fietsuniek.nl gunt jou het allerbeste onderweg. Daarom voor de liefhebbers van echt comfort bieden we bij een Huyser fiets nu een gratis service-upgrade van Goede Basis Compleet naar Goede Basis Zorgeloos 2 jaar. Dat is een voordeel tot wel €355!

 

Hoe werkt het?

Bekijk de grootste collectie Huyser fietsen in onze webshop. Plaats je favoriete Huyser fiets in het winkelmandje en voeg de pakketdeal Goede Basis Compleet toe aan je bestelling. Nadat je je bestelling hebt afgerond passen wij de service-upgrade automatisch toe en krijg je hiervan bevestiging per e-mail. Makkelijker is onmogelijk.

 

Veilig en direct rijklaar thuisbezorgd

Nadat we je bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag om jouw nieuwe e-bike zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Niet in een doos, maar veilig en volledig rijklaar, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aankoop. Dit doen we in samenwerking met de fietsenmakers aan huis van FietsNED. 

 

Inspiratie

Koop de Huyser Domaso Men online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Koop de Huyser Domaso online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Koop de Huyser Gen 1 online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Koop de Huyser Gen 2 online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Koop de Huyser Gen Urban  online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Koop de Huyser Gen Urban  Belt online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Koop de Huyser Maleo online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.
Afbeelding
Koop de Huyser Ultremo online bij Fietsuniek.nl en profiteer van een gratis EPIC service-upgrade met complete fietsservice door fietsenmakers aan huis.