Elektrische Stadsfiets

Elektrische Stadsfiets

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vlot op tijd zijn op jouw werk terwijl je van de stad kunt genieten en toch niet te veel inspanningen moet leveren? Als dat als een ideaal scenario klinkt zijn de elektrische stadsfietsen van Fietsuniek.nl helemaal op jouw lijf geschreven. Voel de wind in jouw haren op een model dat echt jouw karakter uitstraalt met een investering in mobiliteit en fietsplezier! Met een elektrische stadsfiets draag je jouw steentje bij aan het milieu zonder aan snelheid in te boeten.

Een elektrische stadsfiets voor puur fietsplezier

Een elektrische stadsfiets is de missing link van het woon-werkverkeer. Qua look en feel zijn de modellen van de elektrische stadsfietsen bij Fietsuniek.nl ook niet anders dan de gewone stadsfietsen. Het zijn dezelfde fietsen, enkel inclusief de aangename trapondersteuning om moeiteloos jouw bestemming te bereiken. Het zijn fietsen voor jong en oud die ook lekker hip en modern kunnen zijn. Zo vind je bij Fietsuniek.nl een breed aanbod aan elektrische stadsfietsen waar vast en zeker iets naar wens tussen zit. Of je nu gewonnen bent voor een modern of traditioneel design, voor flashy kleuren of eerder ingetogen toetsen, voor een zichtbare of een onzichtbare accu. Je vindt het hier allemaal terug.

Comfortabele elektrische stadsfietsen

In de eerste plaats koop je natuurlijk een elektrische stadsfiets om snel en met het nodige rijplezier op jouw bestemming te geraken. Dat betekent echter niet dat er geen andere belangrijke criteria zijn bij het doorhakken van de aankoopknoop. Zo zijn veiligheid, comfort, de fietsradius en het onderhoudsarm karakter ook van belang. De elektrische stadsfietsen bij Fietsuniek.nl bieden stuk voor stuk een comfortabel zadel en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het spreekt immers voor zich dat een dergelijke elektrische stadsfiets er eentje is om vaak te gebruiken. Een comfortabel en goed gevoel tijdens het fietsen is van levensnoodzakelijk belang voor het nodige rijplezier.

De elektrische stadsfiets die bij jou past

De ene elektrische stadsfiets is de andere niet. Ben je op zoek naar een krachtig model met een grote actieradius waarmee je elke dag ettelijke kilometers af kunt malen? Of toch eerder een comfortabele vrijetijdsfiets om rustig de stad zelf mee te verkennen of richting het werk te bollen? Bij Fietsuniek.nl hebben beschikken we over de allernieuwste technieken en modellen om aan jouw specifieke wensen tegemoet te komen. Bovendien boet je ook niet in aan veiligheid. De kabels zijn veelal weggewerkt, de fietsen zijn uitgerust met reflectoren en natuurlijk ook een bagagedrager. Zo kan je elke keer met een gerust hart op jouw elektrische stadsfiets stappen.

De juiste elektrische stadsfiets gevonden?

Een elektrische stadsfiets is er in alle mogelijke vormen en maten. Zo zijn er modellen met een zichtbare of onzichtbare accu. Zo zijn er modellen met een aandrijfsysteem vooraan, in het midden of achteraan. Heb je het model van jouw dromen gevonden? Dan kan je bij Fietsuniek.nl deze eenvoudig online bestellen. Heb je nog vragen over één van onze elektrische stads- of andere fietsen? Neem gerust online contact op en we helpen u graag en meteen verder.