Elektrische fiets

Elektrische fiets

Elektrische fiets Kies hier de categorie elektrische fiets

Elektrische damesfiets

Shop nu

Elektrische herenfiets

Shop nu

Elektrische transportfiets

Shop nu

Elektrische moederfiets

Shop nu

Ons advies Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets?

Of je nou gaat voor een omafiets, moederfiets of een andere damesfiets: bij FietsUniek vind je zeker waar je naar zoekt. Wij snappen dat een goede fiets aanschaffen voor veel mensen een investering is. 

1

Motoraandrijving

De motoraandrijving bepaalt de locatie waar je ondersteuning krijgt tijdens het fietsen. Bij FietsUniek kun je kiezen uit verschillende types motoraandrijving; op het voorwiel, achterwiel of op de trapas.

2

Accupositie

De accupositie bepaalt waar de accu op de fiets is geplaatst. Bij de meeste e-bikes bevindt de die zich op de bagagedrager. Andere posities zijn bijvoorbeeld in het frame zelf of aan het frame.

Afbeelding

3

Motortechniek

De motortechniek zegt iets over het type systeem dat de elektrische fiets gebruikt. De meest bekende systemen zijn bijvoorbeeld Shimano STePS, Yamaha en Bosch Active Line. Ieder systeem heeft zijn eigen kenmerken en rijeigenschappen.

4

Actieradius

De actieradius is het aantal kilometer dat je met een accu kunt fietsen. De actieradius wordt bepaald aan de hand van de sterkte van de accu. Hoe meer vermogen een accu heeft, hoe groter de actieradius is.

Onze topmerken Onze exclusieve e-bike merken

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding