Volare

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Volare In alle soorten en maten

Creatieve Volare fietsen en ook nog eens voordelig!

Volare is een Nederlands fietsenmerk dat zich gespecialiseerd heeft in hippe kinderfietsen. Volare staat bekend om hun uiteenlopende fietsenlijn. Er zitten veel fietsen tussen waarin je populaire jeugdhelden terugvindt! Zo gebruikt Volare striphelden zoals Spiderman en Ninja Turtles voor hun thema's, en heeft zelfs Jan Smit een Volare fiets ontworpen. Dit is extra toepasselijk omdat Volare een onderdeel is van Kubbinga uit Volendam.

Een ding is zeker: er ziet voor iedereen wel een Volare fiets bij! En dan hebben we het alleen nog maar over het uiterlijk van de Volare fietsen, maar de kwaliteit kan ook niet onopgemerkt blijven. Alle Volare fietsen voldoen aan de strenge kwaliteitscontrole en worden gecertificeerd oor onafhankelijke onderzoeksinstituten.

Brede en zeer betaalbare collectie van Volare

De uitgebreide keuze in Volare fietsen is een perfecte aanvulling voor het brede assortiment van FietsUniek. Je kan gemakkelijk en snel al het aanbod Volare fietsen dat wij hebben verzameld op onze site bekijken en bestellen vanachter je computer. Onze Volare fietsen lopen uiteen van beachcruisers en transportfietsen tot sportieve Disney jongensfietsen en mooie meisjesfietsen. En voor de echte sportieveling is er ook nog de Volare autoped. Je kan de Volare fiets nog helemaal afmaken met bijpassende accessoires. Kijk bijvoorbeeld tussen de bloemslingers en fietstassen of ga voor de praktische accessoires zoals extra fietslampjes of een veilig slot. 

Volare bij FietsUniek

FietsUniek heeft alle Volare fietsen met zorg voor u geselecteerd. U kunt rekenen op veiligheid, kwaliteit maar ook uiterlijk. Het is natuurlijk niet onbelangrijk dat kinderen de schitteren op hun nieuwe Volare fiets en optimaal kunnen genieten.
Onze Volare fietsen worden standaard 85% gemonteerd geleverd en u kunt er ook voor kiezen om de Volare fiets helemaal rijklaar thuis afgeleverd te krijgen. Bij FietsUniek werken wij met een snelle levering, en de Volare fiets kan daarom ook al binnen 2 werkdagen bij jou thuis zijn!