Urban Arrow

Urban Arrow

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Urban Arrow In alle soorten en maten

Urban Arrow bakfietsen bij FietsUniek

Urban Arrow is een jong bedrijf, opgericht in 2010, dat elektrische bakfietsen maakt. Hun bakfietsen zijn licht en wendbaar, ideaal voor in de stad en uitgerust met een accu voor lange afstanden. Ook zijn ze erg veilig en kun je met een gerust hart je kinderen in de bakfietsen vervoeren. Wat je ook zoekt voor type bakfiets, kom langs in ons Expierence Center van ruim 1200m2 en laat je adviseren door één van onze experts

Urban Arrow Family bakfiets

De Urban Arrow Family bakfiets is de ideale vervanger van de auto. Flexibel zigzaggend door door het verkeer in de stad, kom je snel en veilig van a naar b. Geen file, problemen met parkeren of onhandig openbaar vervoer. Ideaal toch? En ook aan veiligheid is gedacht. De kinderen zitten laag bij de grond, waardoor het zwaartepunt ook laag ligt. Het voordeel hiervan is dat je evenwicht en wegligging optimaal is. Het stevige en lichte EPP materiaal van de bak en de gordels zorgen ervoor dat de kinderen veilig blijven.

Waarom de Urban Arrow kopen bij FietsUniek?

Een Urban Arrow bakfiets koop je natuurlijk bij FietsUniek. Waarom? We leggen het je graag uit:

✓ Test de Urban Arrow bakfietsen in onze Experience Center
✓ Onderhoud of reparaties in onze professionele werkplaats
✓ Alle Urban Arrow bakfietsen gratis en 100% rijklaar thuis bezorgd
✓ De eerste servicebeurt is gratis
✓ Onze unieke adviseurs weten álles over Urban Arrow
✓ Altijd de scherpste prijs!

Bestel de Urban Arrow online

Je kunt de Urban Arrow bakfietsen oneindig testen in onze winkel, maar je kunt 'm natuurlijk ook gewoon online bestellen. We komen de bakfiets dan binnen een aantal werkdagen bij je thuis bezorgen. De verzending is gratis en hij wordt 100% rijklaar bij je bezorgd. Alle bij bestelde onderdelen zoals een bankje of achterdrager monteren wij natuurlijk op de bakfiets. Dus je kunt direct opstappen en wegwezen! Wel zo makkelijk toch?