Mountainbike

Mountainbike

16 resultaten

Filteren
Prijs

16 resultaten

Mountainbike In alle soorten en maten

Zoek jij een fiets die het meest geschikt is voor onverharde wegen zoals bos- en duinpaden? Kies dan voor een mountainbike. Een mountainbike is een fiets met een stevig frame en extra dikke banden. In de meeste gevallen heeft een mountainbike ook vering bij de voor- en/of achterwielen. Door deze dikke banden en vering kun jij comfortabel blijven fietsen op de meest ruige paden. Bij FietsUniek hebben we diverse mountainbikes in verschillende kleuren en maten. Zoek de mountainbike die het beste bij jou past!

Een mountainbike koop je voordelig bij FietsUniek!

Ben je op zoek naar een goedkope mountainbike? Kijk dan eens bij FietsUniek! Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope mountainbikes. Je hebt namelijk al een mountainbike voor nog geen 250 euro. FietsUniek maakt fietsen betaalbaar, ook voor een mountainbike!

Bestel een mountainbike online bij FietsUniek

Overmorgen zou je al in het bos kunnen rondrijden op je mountainbike. Bij FietsUniek heb je een ruime keuze uit verschillende merken mountainbikes zoals Altec, Mosso en Coppi. De mountainbikes van FietsUniek zijn tevens leverbaar in verschillende prijsklasses. Je hebt namelijk al een mountainbike voor nog geen 250 euro. Maar ook voor de betere mountainbikes hebben wij een ruime keuze. Kies het model dat het beste bij jou past. Zonder extra kosten voor de verzending, en binnen twee werkdagen kan deze fiets al van jouw zijn. Liever eerst persoonlijk advies via de telefoon? Dat kan door het bellen van het nummer 0252-830201.