Over FietsUniek

Dit maakt ons FietsUniek

Liefde voor onze klanten, liefde voor fietsen

FietsUniek is de snelstgroeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Da’s natuurlijk niet voor niks, want we doen er alles aan om jou de allerbeste service te verlenen. Klinkt misschien een beetje cheesy, maar we houden echt een beetje van je. En van onze fietsen natuurlijk!


Kies uit een breed assortiment fietsen voor het hele gezin. Van de bekende merken tot nieuwkomers die iets bijzonders te bieden hebben, we hebben het allemaal. Wil je persoonlijk advies? Kom dan even langs bij onze winkel in Hillegom. Daar staan onze FietsUniek specialisten voor je klaar.


Onze service

  • Kies uit ruim 1500 fietsen voor het hele gezin
  • Vind de juiste fiets met onze FietsUniek specialisten
  • Jouw fiets snel in huis, omdat we alles op voorraad hebben
  • Bestel online en betaal gratis achteraf met Afterpay
  • Jouw fiets altijd gratis thuis bezorgd binnen Nederland
  • Gratis omruilen, zelfs als de kleur je niet bevalt
  • Korting voor het hele gezin met de FietsUniek gezinspas
  • Probeer alle fietsen in ons FietsUniek Experience Center

Bij FietsUniek hebben we elke fiets voor het hele gezin. Van kinderfiets tot elektrische fiets. Je bestelt ze gemakkelijk, veilig en snel!


FietsUniek Experience Center in Hillegom

Naast onze webshops hebben we ook winkel van echte bakstenen: FietsUniek Experience Center Hillegom. Een groot deel van het fietsenassortiment dat je in onze webshop kunt vinden, zie je terug in ons Experience Center. Daarnaast is de FietsUniek winkel een servicepunt van onze webwinkel. Wil je je fiets of accessoires ruilen, dan ben je ook hier aan het goede adres:


Arnoudstraat 10 in Hillegom

Proefrit maken?

We snappen dat de aankoop van een nieuwe fiets een belangrijke beslissing is, waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Wil je misschien een proefrit maken? Geen probleem! U bent altijd van harte welkom. Vragen? We zijn op werkdagen (tussen 09.00 en 17.00) en op zaterdag (tussen 09.00 en 17.00 uur) telefonisch bereikbaar:


0252-830201