Crossfiets

Crossfiets

1 resultaat

Filteren
Prijs
  1. BMX Laser 20
    BMX Laser 20
    Op voorraad
    Vanaf prijs € 249,00

1 resultaat

Crossfiets In alle soorten en maten

De naam zegt het al: een crossfiets is ideaal om lekker mee door bossen en paden heen te crossen. Voor de echte stoere fietsfanaten onder ons bieden wij een ruim aanbod in de categorie crossfietsen. Voor elke crosser is er wel een model die op alle wensen aansluit! Voor de een is rijden met zo'n fiets de ultieme sport en voor de ander is een crossfiets vooral praktisch en snel.

Stoere crossfiets bij FietsUniek.nl

De populaire crossfietsen bieden wij in een heleboel varianten en kleuren. Neem bijvoorbeeld de Fietsie crossfiets Orangex met een wit frame en een oranje zadel. Op zo'n mooie fiets wil je wel gezien worden! Bovendien biedt FietsUniek alleen de crossfietsen aan met een eerlijke prijs. Heb je de Goldenlion crossfiets 20 inch crome al gezien? Wauw! De snelheid straalt er vanaf en bovendien is deze racefiets voorzien van een super mooi frame die makkelijk schoon te maken is. Dat is natuurlijk wel handig bij een crossfiets!

De crossfiets is voorzien van een mooi design en natuurlijk speciaal zo gemaakt zodat ze tegen een stootje (of meer) kunnen. Bij sommigen zit het crossen gewoon in het bloed en willen zo'n stoere fiets al in de jonge jaren. Dat is geen probleem, want hij is er al voor crossers vanaf 10 jaar. De maten van de crossfietsen lopen uiteen van 16 inch tot 20 inch.

Crossfiets snel bij u thuis bezorgd

Snel crossen? Geen probleem! Als je de crossfiets in doos besteld, dan wordt hij altijd binnen twee werkdagen geleverd. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van de montageservice die FietsUniek biedt. Wat houdt deze montageservice in? Als de fiets is besteld, dan zorgen wij dat hij helemaal professioneel in elkaar wordt gezet en alle onderdelen goed vastgedraaid en nagelopen worden. Dat je veilig kan fietsen is juist bij zo'n fiets van groot belang. Nog een voordeel is dat er meteen gefietst kan worden op de nieuwe crossfiets zodra deze wordt bezorgd! De levertijd wordt verlengd met 3-5 werkdagen als je ervoor kiest om de fiets rijklaar thuis te ontvangen, maar is het wachten zeker waard. 

Heb je nog vragen over het bestellen van een fiets of kom je ergens anders niet helemaal uit? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder bij de zoektocht naar een ideale fiets!