Skelter

Skelter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skelter In alle soorten en maten

Stoere skelter bij FietsUniek

De skelter is ontzettend populair onder kinderen, want deze Yipeeh skelter geeft het gevoel alsof je in je eigen 'auto' zit en zelf kan gassen en remmen. Deze skelter, ook wel een Go Kart genoemd, geeft voldoende oefening voor het opbouwen van een betere lichamelijke conditie. Bewegen is natuurlijk belangrijk, en in zo'n stoere skelter gaat dit zeker gepaard met een heleboel plezier!

De Yipeeh skelter is voorzien van luchtbanden, die zorgen voor een goede grip op de weg en is daardoor betrouwbaar op het wegdek. Het frame van de skelter is van goede kwaliteit en gemaakt van robuust staal. De skelter van Yipeeh is getest in een onafhankelijk laboratorium en je bent verzekerd van een veilig voertuig. De skelter heeft een handrem op het achterwiel waardoor er snel geremd kan worden om nare situaties te voorkomen. Met een Yipeeh skelter rijdt je zoon of dochter op een kwaliteitsvoertuig die er ook nog eens super hip uitziet!

Een voordelige skelter koop je online bij FietsUniek

Deze Yipeeh skelter is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar met een kledingmaat van 104 tot 116. FietsUniek heeft ook nog een zeer breed assortiment in een heleboel andere stoere kinderfietsen. Al onze kinderfietsen voldoen aan de veiligheidseisen. Bovendien worden alle bestellingen boven de €50 helemaal gratis naar u toegestuurd!