Driewieler

Driewieler

1 resultaat

  1. Volare Driewieler Rito Deluxe 2018 Unisex -inch
    Volare Driewieler Rito Deluxe 2018 Unisex -inch
    Op voorraad
    Vanaf prijs € 89,95

1 resultaat

Driewieler In alle soorten en maten

Voordelige driewieler kopen? FietsUniek.nl! Op zoek naar een driewieler? Een vrolijke en voordelige driewieler koop je natuurlijk bij FietsUniek. De driewielers zijn geschikt voor de allerjongsten onder ons om het motorisch gevoel voor fietsen te ontwikkelen. Met fietsen kan je namelijk nooit vroeg genoeg beginnen, en dat is op zo'n fiets natuurlijk het handigst! Als je kind nog te klein is om de pedalen zelf voort te bewegen, kun je door de duwstang je kind een handje helpen tijdens het fietsen. De duwstang is in hoogte verstelbaar. Wel zo handig!

Neem bijvoorbeeld de Yipeeh driewieler die is voorzien van vrijloop. Dit betekent dat uw kind gewoon de voetjes kan laten rusten terwijl papa of mama duwt. In sommige gevallen zijn deze voetsteuntjes ook weg te klappen wat het al helemaal makkelijk maakt. Fietsen is voor elke leeftijd! De driewielers van FietsUniek zijn uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Je wil natuurlijk wel dat de fietsrit uiterst veilig is!

Vind de perfecte driewieler

De driewielers zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleurstellingen. In iedere prijsklasse is er wel een geschikt model te vinden. Zo zijn er ook driewielers met een handige bak achterop waarin spulletjes vervoerd kunnen worden. Kies je voor een hoog zitje of een lage? Het zadel is namelijk verstelbaar, waardoor uw kind zo lang mogelijk kan genieten van de driewieler. De driewielers zijn in een onafhankelijk laboratorium getest en voldoen daarom ook aan de strenge Europese kwaliteitsfietsen. Of gaat je voor wat meer luxe? Kijk dan eens voor een model van Puky. Puky is een specialist in kinderfietsen, en zo ook in driewielers.

Service bij het kopen van een nieuwe driewieler

Bij FietsUniek willen wij je voorzien van de beste service. Daarom worden de driewielers snel en gratis bij je thuis afgeleverd. Je kunt er zelfs voor kiezen om pas te betalen na ontvangst. Zo weet je zeker dat u het juiste model heeft ontvangen en kan er een klein proefritje gemaakt worden. Je kunt er ook voor kiezen om de fiets helemaal 100% rijklaar bij je thuis bezorgd te krijgen. De levertijd wordt iets langer, maar er kan wel meteen gefietst worden! Bovendien weet je zeker dat alle onderdelen goed in elkaar zitten. En dat wil natuurlijk iedereen op zo'n leuke vrolijke driewieler.