Kalkhoff

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kalkhoff In alle soorten en maten

Kalkhoff fietsen

De naam zegt het eigenlijk al, Kalkhoff is een Duits fietsmerk. Kalkhoff staat voor echte topkwaliteit, de fietsen worden in Duitsland zelf geproduceerd. Met name de elektrische fietsen van Kalkhoff zijn zeer vooruitstrevend en worden dan ook uitstekend beoordeeld in diverse e-bike tests. Zo kwam de Kalkhoff Jubilee i7 nog als beste uit de ANWB e-bike test. Een absoluut A-merk dus. Niet voor niets krijg je maar liefst 10 jaar garantie bij aankoop van een nieuwe Kalkhoff fiets. Daarnaast bezorgen wij alle fietsen gratis 100% rijklaar bij je thuis. Dat is de service van FietsUniek!

Test de Kalkhoff fietsen in onze Experience Center

Een Kalkhoff fiets is niet zomaar een fiets, die moet je ervaren. In onze Experience Center in Hillegom kun je vrijwel alle modellen uitgebreid testen. Onze e-bike adviseurs vertellen je alles wat je maar wilt weten! Ook kun je zoveel testritjes maken als je zelf wilt. Onze winkel in Hillegom is makkelijk bereikbaar. Parkeren is gratis en je kunt zelfs een proefritje maken door de prachtige bollenvelden. Wat wil je nog meer?

Wil je zeker weten dat een specifieke Kalkhoff fiets klaar staat? Maak dan een afspraak met onze adviseur. Dat kan per mail via info@fietsuniek.nl of telefonisch via 0252-830201.  

Waarom een Kalkhoff fiets kopen bij FietsUniek?

Een Kalkhoff fiets koop je alleen bij een échte fietsspecialist, zoals FietsUniek. En dat bewijzen we als volgt:

 Advies op maat van onze e-bike specialisten

 Onderhoud of reparaties in onze professionele werkplaats

 Maak zoveel proefritjes als je maar wilt

 Ruime keuze uit diverse e-bike systemen 

 Alle e-bikes gratis 100% rijklaar én gratis thuis bezorgd

✓ Altijd de scherpste prijs