Fietsverzekering

Waarom een fietsverzekering?

Sluit je fietsverzekering voordelig af bij FietsUniek

Er worden jaarlijks ruim 600.000 fietsen gestolen in Nederland. Gelukkig heb je bij ons al een diefstal verzekering vanaf €3,75 per maand. Bij deze uitgebreide verzekering wordt diefstal en schade meeverzekerd. Daarnaast is de verzekering per maand opzegbaar!

Wat heb ik nodig?

Voor het verzekeren van je fiets is het enige wat je nodig heeft een ART gekeurd slot met 2 sterren, het framenummer van je fiets en het serienummer van je fietssleutel. Op basis van het type fiets en de aanschafprijs word dan je premie berekend. Alle fietsen inclusief accessoires op FietsUniek.nl kunnen verzekerd worden.

Je kunt heel eenvoudig bij alle fietsen op FietsUniek een verzekering mee bestellen. Per fiets kun je aan de hand van jouw postcode de premie per maand berekenen. Vervolgens kun je de verzekering aan vinken en eenvoudig mee bestellen met je fiets. Bij het afrekenen van je fiets, betaal je dan direct de 1e maand premie van je verzekering. Je weet dan zeker dat jouw fiets vanaf de afleverdatum al verzekerd is! 

Nadat je de fiets hebt besteld en betaald, ontvang je een mail met daarin de te volgen stappen voor het afronden van je verzekering. Hierin vragen we je om extra informatie, zoals het framenummer, sleutelnummer en je rekeningnummer voor het afschrijven van de premie voor de volgende maanden. 

Klantenservice

Heb je nog vragen over het afsluiten van uw fietsverzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 0252-830201. Wij staan je graag te woord op werkdagen en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons ook via info@fietsuniek.nl een email bericht sturen. Wij streven er naar je binnen 2 werkdagen een persoonlijke e-mail terug te sturen. Ook ben je van harte welkom in onze showroom in Hillegom.

Lees hier de voorwaarden