Fietsenmaker Hillegom

Fietsenmaker in Hillegom

Fietsenmaker nodig in Hillegom? Kom naar FietsUniek!

Ben je op zoek naar een fietsenmaker in Hillegom? Bij FietsUniek kun je ook je fiets laten repareren door een van onze fietsenmakers. Dus is je fiets kapot of wil je 'm een servicebeurt geven, kom dan gerust langs bij FietsUniek, de fietsspecialist in Hillegom.

Fietsreparatie in Hillegom

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kan het wel eens voorkomen dat je fiets toe is aan reparatie. Dan ben je bij FietsUniek aan het juiste adres. Wij zijn de lokale fietsspecialist in Hillegom en omstreken. Dus is je fiets kapot, of denk je dat er iets mis mee is, kom dan langs bij onze werkplaats in Hillegom. Onze fietsenmaker zal je hartelijk ontvangen en precies vertellen wat er mis mee is.

Servicebeurt voor je fiets

Het is verstandig om je fiets regelmatig na te laten kijken wanneer je deze veel gebruikt. Een servicebeurt is daarom aan te raden. Dit is niet alleen het beste voor de fiets, maar ook voor je eigen veiligheid. Je wilt natuurlijk niet tijdens een fietstocht een ongeluk krijgen door nalatig onderhoud aan de tweewieler.

Bij FietsUniek kun je jouw fiets dus niet alleen ter reparatie aanbieden, maar ook voor een servicebeurt. Onze fietsenmaker zal je fiets dan grondig nalopen, maar nog niets repareren. Reparatie zal alleen gedaan worden na jouw goedkeuring. Uiteraard zal onze fietsenmaker je eerst een kostenplaatje voorleggen. Na jouw goedkeuring zal onze fietsspecialist aan de slag gaan.

Nadat je fiets is gerepareerd, zal onze fietsenmaker contact met je opnemen en een afspraak maken om de fiets op te halen in Hillegom.

Openingstijden fietsenmaker Hillegom

Onze fietsenmaker in Hillegom is open op de volgende momenten:

  • Maandag: 09:00 – 18:00
  • Dinsdag: 09:00 – 18:00
  • Woensdag: 09:00 – 18:00
  • Donderdag: 09:00 – 21:00
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: 12:00 - 17:00 (werkplaats gesloten) 

Wij zijn ook beschikbaar tijdens de lunchpauze.
Fiets ophalen buiten deze tijden om is alleen mogelijk door een telefonische afspraak te maken.

Betalingsmogelijkheden

In onze winkel kun je zowel pinnen als met contant betalen. 

Contactgegevens

AdresArnoudstraat 10, 2182 DZ Hillegom


Contact:
E-mail: info@fietsuniek.nl
Telefoon: 0252-830801

Heb je nog meer vragen over de fietsenmaker in Hillegom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan door een mail te sturen naar info@fietsuniek.nl of door te bellen naar 0252-830800. Uiteraard kun je ook even langs komen bij onze werkplaats.