Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Elektrische fiets Kies hier de categorie elektrische fiets

Elektrische stadsfiets

Bekijk hier

Elektrische transportfiets

Bekijk ze

Elektrische vouwfiets

Bekijk ze hier

Elektrische moederfiets

Bekijk hier
Elektrische fiets winkel

Maak een e-bike proefrit

Online kun je je prima oriënteren op een elektrische fiets. Maar het liefste test je zelf ook diverse elektrische fietsen. Kom dan langs in ons Experience Center in Hillegom. Hier vind je 1200 m2 aan fietsbeleving. Onze e-bike specialisten staan hier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak zoveel proefritjes als je zelf wilt! Ons Experience Center is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en parkeren is gratis.

Ook kun je van te voren een afspraak maken voor een proefrit. Zo weet je zeker dat het juiste e-bikevoor je klaar staat. Bel of stuur een mailtje om eenvoudig een afspraak te maken.

Maak een afspraak met een e-bike specialist

Elektrische fiets specialist

Ons advies Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische fiets?

Of je nou gaat voor een elektrische fiets met voorwiel motor, middenmotor of misschien wel met Shimano STePS motortechniek: bij FietsUniek vind je zeker waar je naar zoekt. Wij snappen dat een goede elektrische fiets aanschaffen voor veel mensen een investering is. Het is daarom belangrijk dat je weet waar je op moet letten bij aankoop van een e-bike: 

1

Motoraandrijving

De motoraandrijving bepaalt de locatie waar je ondersteuning krijgt tijdens het fietsen. Bij FietsUniek kun je kiezen uit verschillende types motoraandrijving; op het voorwiel, achterwiel of op de trapas.

2

Accupositie

De accupositie bepaalt waar de accu op de fiets is geplaatst. Bij de meeste e-bikes bevindt de die zich op de bagagedrager. Andere posities zijn bijvoorbeeld in het frame zelf of aan het frame.

Afbeelding

3

Motortechniek

De motortechniek zegt iets over het type systeem dat de elektrische fiets gebruikt. De meest bekende systemen zijn bijvoorbeeld Shimano STePS, Yamaha en Bosch Active Line. Ieder systeem heeft zijn eigen kenmerken en rijeigenschappen.

4

Actieradius

De actieradius is het aantal kilometer dat je met een accu kunt fietsen. De actieradius wordt bepaald aan de hand van de sterkte van de accu. Hoe meer vermogen een accu heeft, hoe groter de actieradius is.

Onze topmerken Onze exclusieve e-bike merken

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Geen producten gevonden voor deze selectie.