Cortina jongensfiets 26 inch U4 Mini N3 zwart

Productspecificaties


MerkCortina
ModelU4 Mini
MateriaalStaal
KleurZwart
Wielmaat26 Inch
Framemaat46 cm

Cortina jongensfiets 26 inch U4 Mini N3 zwart

Cortina


stars

Nu exclusief verkrijgbaar bij FietsUniek, deze Cortina jongensfiets 26 inch U4 Mini N3 zwart . Dit is een klassieke jongensfiets met een moderne touch. Cortina staat er dan ook om bekend om klassieke modellen en retro uiterlijk te geven waardoor je een unieke fiets krijgt. En niet alleen het model spreekt veel mensen aan, ook de bouwkwaliteit. Want Cortina staat tevens bekend om haar uitstekende bouwkwaliteit. Je kunt Cortina het beste vergelijken met bekende merken zoals Gazelle en Batavus. Deze Cortina jongensfiets 26 inch U4 Mini N3 zwart  heeft een stalen frame, Shimano versnellingen, AXA slot en Selle Royal zadel. Stuk voor stuk zijn dit allemaal de absolute A-merken in de fietsenbranche. Kwaliteit is dus gegarandeerd!

Zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Als je voor deze Cortina jongensfiets 26 inch U4 Mini N3 zwart  met versnellingen kiest, kies je dus voor kwaliteit. In de meeste gevallen zie je dit ook direct terug op het prijskaartje, maar niet bij FietsUniek. Wij hanteren standaard lage prijzen voor onze fietsen en dus ook voor deze Cortina jongensfiets 26 inch Mini U4 groen met versnellingen. Hoe dat kan? Dat is heel simpel. Wij verkopen onze fietsen enkel via het internet. Wij hebben dus geen duur winkelpand en -personeel. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en daar profiteert u direct van!

Unieke fietsen, Unieke prijs, Unieke service

Bij FietsUniek doen we graag onze naam eer aan. Daarom bieden wij niet alleen unieke fietsen zoals deze Cortina jongensfiets 26 inch U4 Mini N3 zwart  met versnellingen en een scherpe prijs, maar ook unieke service. De verzending is helemaal gratis! Bovendien wordt deze fiets rijklaar geleverd. Dat is pas service!


HELAAS, DIT PRODUCT IS NIET OP VOORRAAD