BSP

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BSP In alle soorten en maten

BSP is voortgekomen uit een traditioneel familiebedrijf. In het jaar 1986 hebben de twee broers Alfred en Raymond van der Heiden de passie van hun vader voortgezet: het bouwen van robuuste, moderne BSP fietsen die bovendien ook nog eens heerlijk rijden! De BSP fietsen variƫren van omafietsen tot praktische moederfietsen, en van damesfietsen tot stoere, strakke herenfietsen.

Waarom een BSP fiets?

BSP is heel bekend onder de Nederlandse fietsmerken. Dit is natuurlijk niets voor niets: de BSP fietsen kenmerken zich door het fraaie model, design en de degelijkheid van de fiets. Naast het feit dat BSP fietsen alleen van de beste onderdelen worden gemaakt en bezit over een harde 2-laags poadercoat laklaag, staan ze ook bekend om het comfort van de fiets. BSP fietsen worden met veel aandacht gemaakt, en stuk voor stuk worden alle modellen in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. Alles is erop gericht om u een fiets te bieden met de juiste zithouding en waar u heerlijk op kan fietsen. BSP fietsen zijn altijd voorzien van een strak design, zijn stijlvol, van kwaliteit en bovendien origineel. Zo is er altijd wel een BSP fiets die perfect bij u past! De BSP Metropolis fiets is onlangs nog benoemd als winnaar van de AD fietsentest. In de categorie 'Beste meisjesfiets' werd de BSP Metropolis beoordeeld met maar liefst een 9.7. Dat zegt natuurlijk genoeg!

BSP fietsen bij Fietsuniek

BSP fietsen zijn bijzonder stevig en daardoor ook onderhoudsarm. Dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid die je wil hebben bij een fiets! Een BSP fiets is natuurlijk een investering en een product waarmee we jaren willen doen. Daarom is een veilig online winkelen in een klantgerichte omgeving van groot belang. FietsUniek bereikt deze verwachten door middel van het Webshop Keurmerk. Tevens bent u bij ons goedkoper uit dan als u een BSP fiets aanschaft in een andere fysieke winkel. En wist u dat bijna alle BSP fietsen 100% rijklaar worden afgeleverd zonder extra kosten? En dat als u eventueel niet tevreden bent u de BSP fiets gratis kan omruilen? Handig!

BSP biedt verschillende soorten, zoals de premium modellen, de moederfietslijn, specials en de oma modellen. Neem hiervoor een kijkje in ons complete BSP assortiment, en u zal niet teleurgesteld zijn!