Alpina

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alpina In alle soorten en maten

Alpina

Alpina, de specialist in kinderfietsen

Nu bij FietsUniek, kinderfietsen van het merk Alpina. Alpina is een specialist op het gebied van kinderfietsen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar. Doordat de focus ligt op het jeudige segment, weet Alpina als geen ander waar de kinderfietsen van vandaag aan moeten voldoen. De fietsen van Alpina zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er ook nog eens heel goed uit. 

Populaire Alpina kinderfietsen

Wat maakt de Alpina kinderfietsen nu zo populair? Wij zijn van mening dat het de unieke combinatie tussen design, kwaliteit en prijs is. De alpina kinderfietsen hebben namelijk een uniek design. Wat Alpina hier heel sterk doet is dat het verschillende modellijnen introduceert die ieder een eigen, unieke, stijl aanmeet. En allemaal van hoogstaande kwalieit en tegen een scherpe prijs. De complete collectie Alpina kinderfietsen kun je hieronder bekijken: 

FietsUniek officieel dealer van Alpina kinderfietsen

FietsUniek is al een aantal jaren officieel dealer van Alpina kinderfietsen, en mag best een prestatie genoemd worden. Want lang niet iedere (online) fietsenwinkel wordt zomaar dealer van dit merk. Alpina hanteert strenge selectiecriteria bij het aannemen van nieuwe dealers. Dat FietsUniek als een van de weinige online dealers is geselecteerd zegt veel over de kwaltieit van FietsUniek zelf. Waarom een Alpina kinderfiets bestellen bij FietsUniek?

- Gratis verzending
- Alle Alpina kinderfietsen gratis 100% rijklaar geleverd
- Verkeerde kleur of maat? Gratis omgeruild
- Eenvoudig achteraf betalen (ook in termijnen)
- Professionele klantenservice
- Fysieke fietsenwinkel in Hillegom

Alle Alpina kinderfietsen worden gratis rijklaar geleverd

Bij FietsUniek staat service hoog in het vaandel. Zo worden alle A-merken gratis 100% rijklaar geleverd, dus ook de Alpina kinderfietsen. Dit betekent dat wanneer je bij FietsUniek een Alpina kinderfiets besteld, dat deze 100% rijklaar wordt geleverd, zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te betalen. Dus na het ontvangst van je gloed nieuwe Alpina fiets, kun je meteen opstappen en wegwezen! Dat is de service die je mag verwachten van FietsUniek.