Fietsbel

1-9/45 resultaten

Filteren
Prijs

1-9/45 resultaten

Fietsbel In alle soorten en maten

Grote fietsbellen zijn hip!

De trend van het moment zijn grote fietsbellen met een diameter van 8 cm. Deze prachtige fietsbellen maken een luid 'DingDong' geluid. Iedereen zal je dus aan komen horen fietsen. Daarnaast zijn deze grote fietsbellen super handig voor wanneer je je fiets kwijt bent op het station.

Fietsbellen in alle soorten en maten vind je op FietsUniek.nl!

Een fietsbel is verplicht door de wet

Dat je licht op je fiets moet hebben, dat is algemeen bekend. Maar wist je dat je bij de wet ook verplicht bent om een fietsbel op je fiets te hebben? Voorkom dus een boete en koop een fietsbel. En als je er toch eentje moet kopen, kun je beter een mooie kopen toch?

Fietsbel voor kinderen

Natuurlijk hebben wij ook fietsbellen voor kinderen. Sommigen zijn zelfs bekend van tv! Wacht dacht je bijvoorbeeld van een Kikkers en zijn vriendjes fietsbel? Of een fietsbel van een Disney prinses? Je vindt het op FietsUniek.nl!

Grote fietsbel van het merk Basil

Wist je dat grote fietsbellen helemaal hip zijn? Ze zijn 8 cm in diameter en maken een luid 'dingdong' geluid. Vooral de Basil fietsbellen zijn zeer populair. Deze grote fietsbellen zijn beschikbaar in meerdere prachtige ontwerpen. Zo kun je bij FietsUniek een Basil fietsbel kopen met stippen of eentje met bloemenprint. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart, blauw en rood. Er is dus altijd wel een Basil fietsbel die bij jouw fiets past. Kijk snel op FietsUniek.nl voor jouw Basil fietsbel. Ze kosten nog geen 10 euro, koopje toch?